Strategisk rådgivning

Fra strategisk rådgivning til praktisk kommunikation

Skal I lave et nyt nyhedsbrev, som profilerer jer overfor vigtige stakeholdere? Hvordan får I mere positiv presseomtale? Hvilke sociale medier skal I satse på – og skal I måske have en podcast? Spørgsmålene er mange, når I skal finde ud af, hvordan I prioriterer kommunikationskræfterne bedst.

Jeg kan hjælpe jer med at blive helt skarpe på, hvad målet med jeres kommunikation er, så I ikke spilder krudt på kommunikationstiltag, som er udenfor skiven. Jeg laver også en strategi for, hvordan I når målet – og jeg omsætter strategien til praktisk kommunikation.

I får løst hele opgaven ét sted

Med en fortid som både kommunikationschef, rådgiver, redaktør og journalist, kan jeg hjælpe jer med alle faser i kommunikationsarbejdet. Hvis opgaven kræver det, samarbejder jeg også med dygtige eksperter i mit netværk. Så I får en fagligt optimal løsning, I er tilfredse med. Hver gang.

Strategisk rådgivning

På det strategiske niveau tilbyder jeg:

Give ledelsen rådgivning og sparring om kommunikation

Både når I skal håndtere akutte kriser, aktuelle udfordringer eller lægge de store linjer for organisationens fremtidige kommunikation.

Udvikle strategier og koncepter

Jeg udvikler kommunikationsstrategier, som understøtter organisationens mål og visioner – og produkter og koncepter, som profilerer jer og imødekommer jeres målgruppers behov.

Organisere og implementere nye tiltag i praksis

Når de store strategiske planer er lagt, kan jeg stå for at implementere de nye kommunikationstiltag i organisationen.

Udvikle jeres forandringskommunikation

I store forandringer er det vigtigt at håndtere både den interne og eksterne kommunikation strategisk og proaktivt. Jeg har været kommunikationschef gennem to store fusioner i KORA og VIVE og ved, hvad der skal til.

Praktisk kommunikationsbistand

På det praktiske plan tager jeg hånd om kommunikationsopgaverne, når I står med et konkret behov.
Jeg kan for eksempel træde til som:

Presserådgiver

Jeg udarbejder jeres pressemateriale, rådgiver om medievalg og vinkler – og pitcher jeres historie til medierne. Desuden rådgiver jeg ledelse og talspersoner om pressehåndtering.

Redaktør

…på jeres nyhedsbreve, magasiner eller andre trykte eller digitale formater. Jeg redigerer tekster skarpt og præcist og tager sikkert hånd om hele produktionsprocessen.

Facilitator på jeres events

Lige fra store konferencer til små gåhjemmøder og workshops. Jeg kan både stå for den praktiske planlægning og være ordstyrer på selve dagen. Læs mere her (link til siden med ”Workshops og events”

Rådgiver om sociale medier

Jeg kan hjælpe jer med at udvikle en strategi for, hvor I skal være til stede, udarbejde koncepter og guidelines for, hvordan I skal være til stede – og ikke mindst rådgive ledere og medarbejdere i jeres organisation om professionelt brug af sociale medier.

 

Photo by Joanna Kosinska

Kontakt

Ring og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig og din organisation