Bring viden i spil i praksis

Formidling af forskning og viden – klart og målrettet

Viden skal ud og bruges i praksis. Min spidskompetence er at hjælpe forskere og andre faglige eksperter med at bringe deres viden i spil ude i virkeligheden. Via kanaler, hvor modtagerne får øje på det. Og I en form, som modtagerne kan forstå.

Hvad er målet?

Jeg hjælper jer med at stille helt skarpt på, hvad jeres vigtigste mål med vidensformidlingen er. Måske ønsker I at få en klarere profil, så I skiller jer ud fra konkurrenterne? Måske har I brug for en strategisk synlighed, der kan skaffe ny finansiering til jeres projekter? Eller måske skal I formidle mere målrettet til beslutningstagere, så jeres viden kan blive brugt til at skabe forandringer i samfundet?

Hvad er løsningen?

Når målet står klart, kan jeg hjælpe jer med at lægge en plan for, hvordan I når derhen. Helt konkret kan jeg for eksempel:

Vælge vinkel og medie

Finde de gode historier i jeres omfattende materiale og vælge de rette formidlingskanaler at fortælle dem i.

Skrive klare tekster om kompliceret stof

Redigere og skrive artikler, nyhedsbreve, analyser og webtekster. Jeg har mange års erfaring med at omsætte kompleks viden til velformidlede og overskuelige tekster.

Samarbejde med eksperter

Samarbejde problemfrit med forskere om at skabe et velformidlet produkt med respekt for det faglige indhold.

Lave effektivt pressearbejde

Lave effektivt pressearbejde for jer, når I skal i medierne. Jeg finder den gode vinkel, skriver pressemeddelelsen, ”sælger” historien ind til pressen, rådgiver jer om interview-situationen – og koordinerer processen med journalisten.

Kontakt

Ring og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig og din organisation